Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'nesposoban za nogomet'

VIDEO Neymar inspirira Curryja: 'Obožavam ga gledati na travnjaku'

Nakon uvjerljive pobjede Warriorsa u drugoj utakmici NBA finala u hodniku Oracle Arene susrela su se dvojica ponajboljih igrača svojih sportova...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji igrač NBA Stephen Curry susreo se sinoć nakon druge utakmice finala NBA, u kojoj je Golden State sa 110-77 razbio Cleveland Cavalierse, s jednim svojim poznatim obožavateljem - brazilskom nogometnom zvijezdom Neymarom.

Curry i Neymar su nakratko porazgovarali, a onda su razmijenili dresove. Uz Curryja su tu bili i njegova dva suigrača Brazilci Leandro Barbosa i Anderson Varejao.

"Ovo je prvi put da smo se susreli. L.B (Leandro Barbosa) i Varejao mi nisu prestali pričati o njemu, ali on je igrač kojeg obožavam gledati na nogometnom terenu zbog njegove tehnike i elegancije. Inspirativno je ono što radi na travnjaku", kazao je Curry.

"Znam da voli košarku, vidio sam ga kako pokušava raditi ono što ja radim prije utakmica, driblanje s dvije lopte istovremeno. Rekao sam mu da ne bih volio da me on vidi kako igram nogomet jer sam nesposoban", objasnio je Curry dodavši da je simpatično imati obožavatelje iz svih dijelova svijeta.

Neymar ne sudjeluje na ovogodišnjem izdanju Copa Americe koji je počeo u petak u SAD-u zbog sporazuma između Brazilskog nogometnog saveza i Barcelone za koju igra, a koja će ga pusiti da sudjeluje na olimpijskim igrama u Rio de Janieru u kolovozu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider