Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Poput Rockyja Balboe

Slavni glumac Mickey Rourke vratio se u boksački ring nakon više od 20 godina

Slavni hollywoodski glumac Mickey Rourke (62) vratio se u boksački ring nakon više od 20 godina izbivanja i - pobijedio...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rourke je u egzibicijskom meču u Moskvi bio bolji od 29-godišnjeg Elliota Seymoura, koji je dva puta padao na pod nakon prilično čudnih udaraca. Rourke ga je oba puta udario u tijelo, na što je više nego dvostruko mlađi amaterski boksač pao kao da ga je svom snagom 'opalio' Vladimir Kličko.

Ni Rourkeu nije bilo jasno zbog čega je sudac prekinuo dvoboj već nakon dvije runde, jer je svjestan da njegovi udarci nisu bili ni blizu njegove maksimalne snage.

Slavni je glumac bio amaterski boksač u 60-im i 70-im godinama prošlog stoljeća, kada je u 30 mečeva izgubio svega tri. Nakon toga je prekinuo sportsku karijeru i posvetio se glumačkoj.

U 90-ima se nakratko (8 borbi) vratio u ring, no pretrpio je teže ozljede lica, zbog čega je morao biti podvrgnut operaciji.

Prije šest je godina odigrao sjajno ulogu u nagrađivanom filmu Hrvač, a sada se u stilu Sylvestra Stallonea u filmu Rocky vratio u ring. Nadamo se da će njegov protivnik u idućoj borbi biti malo zahtjevniji, jer je Seymour u ovaj meč ušao s osam poraza iz posljednjih devet borbi.

Recimo i da Rourke, koji je u ring ušao s kaubojskim šeširom, crveno-zlatnim ogrtačem, zlatnim rukavicama i natpisom na kratkim hlaćicama 'Marielito', što bi u prijevodu značilo 'uvijek zgodan', planira odraditi još četiri borbe u Moskvi...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider