Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Prešli sve granice

Skandal: Messijeva fotografija sa striptizetom je fotomontaža!

Na što su sve svjetski tabloidi spremni samo da bi imali dobru priču često prelazi granice dobrog ukusa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednja žrtva njihova pokušaja da budu još tiražniji jest ponajbolji svjetski nogometaš Lionel Messi koji se ni kriv ni dužan našao usred skandala sa striptizetom.

>> Nakon porezne - SEKS AFERA: Messi u 'klinču' s bujnom striptizetom!

Argentinski tabloid Pronto objavio je fotografiju na kojoj on u Las Vegasu uživa u stiskanju uz zanosnu golišavu plavušu, no pokazalo se kako Barcelonin nogometaš nije ''luk jeo niti mirisao''.

Stručnjaci za Photoshop uspjeli su dokazati da je scena iz noćnog kluba u Las Vegasu samo dobra fotomontaža i onda to plasirali na internet i time oprali ljagu s Messijeva imena. Naime, Pronto je kompilirao sliku u kojoj Messi drži sinčića Thiaga sa slikom na kojoj stoji u klubu te na to sve ''prilijepio'' prsatu anonimnu striptizetu.

Nema sumnje da će nogometaš podignuti tužbu protiv tabloida iz svoje domovine koji je u potrazi za dobrom pričom otišao predaleko i to će sigurno skupo platiti.

Odahnuti može i Messijeva družica Antonella Roccuzzo ako je i na trenutak posumnjala da joj je nevjeran, a Leo se može u miru koncentrirati na novu sezonu koja uskoro počinje... (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider