Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Vodio kviz ''Nogometne Ikone''

Siniša Vuco pohvalio djevojku Gregoryja van der Wiela

Legendarni karizmatični General Vasilije Mitu poznatiji kao Siniša Vuco pojavio se u Zagrebu kao voditelj kviza ''Nogometne Ikone''…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Popularna Facebook stranica ''Nogometne Ikone'' gorila je od lajkova u četvrtak kada je objavljeno da će kviz u Zagrebu voditi veliki vođa Siniša Vuco. Da bude i kvalitetna protuteža isti kviz je u Splitu vodio Bernard Perić puno poznatiji kao izbornik Dena sa Gitka tv. Inače, kviz je to koji se igra svakoga četvrtka navečer istodobno u šest hrvatskih gradova.

I dok je izbornik Dena kao veliki profesionalac došao na vrijeme i otvorio kviz u terminu Lige prvaka točno u 20.45 sati, Vuco je poput Bake Sliškovića malo zakasnio na ''utakmicu''. U Zagrebu se počelo bez Vuce koji je zaboravio da ima humanitarni koncert na Velesajmu. Odradio je koncert, sjeo u taksi sa svojim tjelohraniteljem i pojavio tri pitanja prije kraja kako i dolikuje superstaru regionalne glazbene scene.

Blicevi fotoaparata i kamere su bile spremne. Scena kada je Siniša Vuco ušao u prostor Cooltura Puba na Sigečici, gdje se kviz igra može se usporediti sa dolaskom Muhammada Alija u Zair prije borbe sa Georgeom Foremanom. Delirij, suze i standing ovation. Vuco, čiji sin igra u vodećem drugoligašu Rudešu, odmah je pokazao da je u formi.

''Kasnim jer sam zaboravio da imam neki nastup za odradit'', zatim je stao i osvrnuo se oko sebe.

''Čovječe, jel ima ovdje žena? Nema ni jedne…''

Na multimedijalnom kvizu na velikom LCD televizoru u tom trenutku se nalazila slika zanosne Rose Bertram djevojke nogometaša Fenerbahčea Gregoryja van der Wiela. Odmah se Vuci popravilo raspoloženje.

''Nje nema ovdje je li? Jako dobro, zadovoljan sam. Žao mi je što nisam napadač kad vidim ovakvu sliku'', nasmijao je Vuco sve prisutne.

Pročitao je preostala pitanja a organizatori su mu darovali majice od njegovog prijatelja i bivšeg nogometaša Romana Obilinovića i Georgea Besta. Inače, na kvizu je slavila ekipa Ađa Debla i za poklon dobila Kinder čokoladice i gajbu Staropramen pive.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider