Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Popularna u cijeloj zemlji

Seksi sutkinja: Nogometni skandal zbog Maire Americano Labes

Trener brazilskog kluba Juventusa Celso Teixeira našao se na udaru javnosti zbog šovinističkog ispada tijekom nedavne utakmice prvenstva savezne države Santa Catarina...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Teixeira je isključen tijekom dvoboja protiv Chapecoensea, a pri izlasku s terena je mladoj linijskoj sutkinji dobacio da je 'seksi'. Maira Americano Labes (25) je vrlo popularna u Brazilu, što zbog atraktivnog izgleda, što zbog činjenice da je jedna od rijetkih sutkinja u tamošnjim nogometnim ligama.

Nakon sporne je utakmice izjavila da je čula trenerovu opasku, ali je bila koncentrirana na zbivanja na terenu i nije obraćala pažnju. Teixeira, pak, tvrdi da sutkinji nije ništa dobacio.

''To je smiješno. Od trenutka kad se sutkinja pojavila na terenu u svojoj uniformi, počele su uvrede s tribina. Siguran sam da joj je netko dobacio da je seksi, ali to nisam bio ja'', pravdao se Teixeira.

Labes je, pak, nešto kasnije putem Instagrama izrazila žaljenje što se i dalje više gleda ljepota žena, nego njihov rad.

''Ljepota bi trebala biti neopažena. Voljela bih da dođe dan kada će žene biti prepoznate zbog svoga rada, baš kao i muškarci.''(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider