Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Mrtav hladan

Policajac 14-godišnjeg nogometaša pošpricao suzavcem u oči

Nevjerojatna scena viđena je u turskoj kadetskoj nogometnoj ligi, gdje je policajac primijenio suzavac kako bi spriječio 14-godišnjeg nogometaša da prosvjeduje na koncu burne utakmice...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica mladih nogometaša Bursa Yolspora i Ikitellispora (U14) okončana je nakon produžetaka, pobjedom domaćina (Bursa) 3-1, a incident se dogodio nakon trećeg pogotka.

Igrači Ikitellispora izgubili su živce jer su smatrali da je domaćin nepropisno postigao treći zgoditak, nakon čega je sudac počeo dijeliti žute i crvene kartone.

U prosvjede su krenuli svi igrači, treneri i ostali članovi gostujuće momčadi, pa je na travnjaku morala intervenirati i stvari smirivati policija.

Međutim, jedan je policajac umislio da mu je "život u opasnosti" kada je prema njemu krenuo 14-godišnjak. Hladnokrvno mu je uperio suzavac (u bočici) prema očima i pošpricao ga. Na snimci se vidi da su policajci čak potegnuli i za pendrecima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider