Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nije 'lovačka'

Pogodio 15 parova: Eto, posrećilo se i meni!

Dvadeset kuna uloga za skoro 1.300 dobitka! Imamo i foto dokaz da ne bi bilo kako su u igri neke lovačke priče.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Inače uopće ne igram ovakve polulude kombinacije, ali dogodilo se da posve neambiciozni listić na kraju bude i dobitan. Stvari su prolazile jedna za drugom, prilično lako. Onda smo se tresli (Igokea), pa smo se onda jaaako tresli (Lazio), svaki put s happy endom. Na kraju, zadnji NBA par bez drame. Među odabranim parovima bio je i Fulham i, suprotno tradiciji, nije uspio zeznuti svog imenjaka.

Uz ovog „kapitalca“, prošla su i dva manja listića, pa je dolazak na isplatu u nedjeljno jutro bio vrlo ugodan doživljaj. Naravno, ovolika količina sreće u subotu, morala je biti plaćena patnjom i nesrećom sljedećih dana. U nedjelju nije bilo šanse da se provučem pored poraza Juventusa, Fiorentine, Intera, Vienna Capitalsa i Lakersa. Izginula je i osnovna kombinacija i svi pokušaji popravka.

U ponedjeljak sam sve svoje želje, nade, težnje i ambicije vezao za NBA. Točnije za New York i njegovu prvu violinu Carmela Anthonyja. O tome kako sam prošao, najviše govori komentar igre gospodina Carmela u prijenosu: „Kakva očajna šuterska večer New Yorkove „sedmice“! Šut 6-26! Nevjerojatno!“ Da bi se zatrla svaka nada u uspjeh, čak i slučajan, izgubili su i San Antonio i Oklahoma, veliki ziceri.

Na „nogometnom“ listiću, teta u kladionici me krivo čula, pa mi je umjesto opcije „gost daje gol“ odigrala čistu „dvojku“. Naravno, vidio sam prekasno da bi se listić poništio i ostalo mi je mahnito navijati za Valenciennes protiv Istresa. Gosti su fakat i poveli dvadeset minuta prije kraja i ja sam slavio gospođinu providnost jer mi je umjesto koeficijenta 1,30 na listić ubacila gorostasnih 2,40. U 90+ Istres je izjednačio, a ja sasvim drugim epitetima opisivao mudrost i umješnost spomenute djelatnice.

Srijeda je donijela povratak na dobitničke staze. Ništa spektakularno, ali važno je prekinuti niz poraza. Čekamo novog kapitalca.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider