Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Neukusno i za 1.4.?

Pogledajte kako se Dinamo narugao s Hajdukom i Sušićem

I Dinamo se odlučio za prvotravanjsku šalu u kojoj su se pokušali našaliti s najvećim rivalom iz Splita.

GNK Dinamo za svoju je prvoaprilsku šalu izabrao Tina Svena Sušića i Hajduk. Pokušali su se našaliti na Maksimiru akcijom za navijače 'Kupimo Sušića', a iako se radi o šali, ovo je definitivno izravna provokacija najvećeg rivala koji je očito u mislima maksimirskih čelnika ma koliko pričali drugačije.

Dobra 'fora' ili neukusan pokušaj šale ruganjem, procijenite sami...

Prvotravanjska šala Dinama:

''Tino Sven Sušić jedan je od igrača koje GNK Dinamo želi dovesti u nadolazećem prijelaznom roku! GNK Dinamo je zbog toga odlučio podržati inicijativu svojih navijača pod nazivom "Kupimo Sušića" koji su odlučili sami donijeti odluku o dovođenju ovog sjajnog igrača - glasanjem.

- Obzirom da Tino Sven ne zabija mnogo golova, odlučili smo po prvi put u svijetu sporta prepustiti navijačima da definiraju visinu Dinamove ponude za Hajdukovog prvotimca zabijanjem golova u Android i online igrici- izjavio je neimenovani visokopozicionirani izvor iz uprave Modrog kluba.

Naime, za svaki zabijeni gol iz jedanaesterca u igrici "Kupimo Sušića" GNK Dinamo će u suradnji sa sponzorima povećati iznos finalne ponude za 10 eura. Akcija u kojoj će navijači pogotcima u igrici definirati vrijednost Dinamove ponude za Tina Svena Sušića traje iduća 24 sata te ćemo sutra obavijestiti medije o iznosu koji ćemo poslati za bosansko- hercegovačkog reprezentativca.

Pridružite se i vi određivanju visine Dinamove ponude zabijanjem golova u Android aplikaciji koju možete besplatno skinuti na Google Playu klikom na http://bit.ly/kupimo_susica ili na web stranici http://bit.ly/kupisusicacom
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider