Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Imitira i zeza se

Pogledajte kako se opušteni Ronaldo zabavlja s Japancima!

Cristiano Ronaldo imitirao je preminulog „kralja popa“, a otac Michaela Jacksona posjetio je Barcelonu i Camp Nou...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok je otac Michaela Jacksona i osnivača „Jackson Fivea“, Joseph Walter Jackson, bio specijalni gost Barcelone, najveća zvijezda Barcina „arhi-rivala“ Real Madrida, Cristiano Ronaldo, na japanskoj televiziji imitirao je preminulog „kralja popa“.

FOTO Dok Barca forsira svoju djecu, Real ih uništava: Evo dokaza!

Portugalac je pokazao da ima smisao za humor i improvizaciju. Navukao je rukavice i zatalasao rukama i tijelom poput američke ikone zabavne glazbe. 

S druge strane, Jacksonov otac pozirao je s dresom Barcelone na Camp Nou za svoj 86. rođendan. U subotu prijepodne obišao je Barcelonin stadion i muzej, pozirao je pokraj najvažnijih trofeja velikog katalonskog kluba, kao i pokraj individualnih trofeja Lionela Messija, fotografirao se s razdraganim navijačima Barcelone pa se potom okrijepio u stadionskom restoranu, a na kraju obilaska stadiona dobio je na dar Barcin dres sa svojim prezimenom otisnutim na poleđini.


Michael Jackson's father visits Camp Nou by fcbarcelona

„Volim nogomet. Nema boljeg načina za proslavu rođendana od druženja s ljubiteljima nogometa. Prvi put sam ovdje, doista sam uzbuđen što sam posjetio ovaj grandiozni stadion. Sve sam pregledao s velikom pozornošću“, poručio je najstariji Jackson.

„Barcelona je odgojila toliko velikih nogometaša kao nijedan drugi klub. Kad igraju zajedno, izgledaju nepobjedivo. Barcina momčad podsjeća me na moje klince za vrijeme Jackson Fivea“, zaključio je.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider