Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bijesni fanovi mu prijete

Pjevačka teen zvijezda povraćala nakon oštrog starta nogometaša

Ove je nedjelje na Celtic Parku odigrana dobrotvorna utakmica za umirovljenog bugarskog nogometaša Stilijana Petrova između Petrovih i Celticovih XI...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu u kojem su nastupili i aktivni i umirovljeni nogometaši zaigrale su i neke zvijede izvan nogometnih okvira, poput pjevača popularne tinejdžerske grupe One DirectionLouisa Tomlinsona.

>> Obožavateljice o filmu 'One Direction: This is Us' - 'Bilo je nevjerojatno, plakala sam!'

Igrala se 53. minuta utakmice kada je na Tomlinsona natrčao napadač Aston Ville Gabriel Agbonlahor, te ga "složio" na travnjak. Pjevač planetarno popularne grupe je odmah potom tražio zamjenu, a čim je napustio travnjak, pored aut-linije je povraćao.

Zanimljivo, nakon Agbonlahorovog starta na Tomlinsona fanovi grupe One Directiona bili su toliko ogorčeni da su slali prijeteće poruke engleskom nogometašu!

Spomenimo i da je utakmica za bugarskog nogometaša, koji boluje od akutne leukemije, završila pobjedom njegovih 11 rezultatom 5-3, te da je hat trick za pobjednike postigao Dmitar Berbatov.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider