Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Novinari se obrušili na Hodgsona

Ovo je vic koji je podijelio Englesku

Engleski izbornik Roy Hodgson je na poluvremenu utakmice igračima u svlačionici ispričao vic o NASA-inom majmunu koji je bio dio svemirske ekspedicije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igračima je tako htio objasniti neka dodaju loptu Androsu Townsendu. Engleski novinari obrušili su se na Hodgsona proglasivši ga rasistom, dok su navijači stali na stranu izbornika te prigovore medija proglasili neukusnim.

Vi imate priliku pročitati vic koji je Hodgson ispričao igračima te procijeniti tko je u pravu, navijači ili engleski mediji.

'''NASA odluči, nakon ranijih isključivo majmunskih ekspedicija, u svemir poslati čovjeka i majmuna. Kapsula bude izbačena u orbitu. Čuje se zvuk interkoma, nakon toga zapovijed:

Majmune, ispali retrogradnu raketu. Zatim, malo kasnije: Majmune, provjeri opskrbu gorivom. Još malo kasnije: Majmune, provjeri sustave opskrbe kisika za čovjeka. Astronaut se pobuni i upita NASA-ina zapovjednika: A što da ja radim? Odgovor iz NASA-e: Za 15 minuta nahrani majmuna.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider