Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Zabija poput njih

Predodređen za nogometnu super zvijezdu: Pogledajte tko su mu otac i djed!

Ako je netko predodređen za buduću nogometnu zvijezdu, to je definitivno Benjamin Aguero…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovaj mališan, kojem je pet godina, mogao bi imati briljantne nogometne gene. On je sin Sergija Aguera, zvijezde Man Cityja, a unuk Diega Maradone, jednog od najvećih igrača u povijesti nogometa. Mnogi već predviđaju da će Benjamin, kad odraste, biti super zvijezda!

Benjamin je rođen u Madridu u veljači 2009. godine i on je jedino dijete Sergija Aguera i mlađe Maradonine kćeri Giannine, koji su se u međuvremenu razdvojili. Kada je majka u jednom intervjuu iskazala želju da Benjamin postane plesač, brzo je odgovorio veliki Diego:

"Zaklinjem se da ću zapaliti svaku plesnu akademiju na svijetu. Ozbiljan sam. Posvetit ću se tom djetetu i ako bude dešnjak, zalijepit ću mu flaster na tu nogu kako bi igrao lijevom, kao i njegov djed", kazao je Maradona.

Dječak koji najviše vremena provodi s majkom u Buenos Airesu nedavno je bio u posjeti kod Sergija u Manchesteru. Tata ga je odveo na trening Man Cityja, gdje je Benjamin baš poput njega, ali i djeda Diega, pokazao zavidne golgeterske sposobnosti. Ponosni tata Sergio vrlo brzo se pohvalio videom na jednoj društvenoj mreži…
  

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider