Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
stvarno su pretjerali

Španjolka posramljena: Za vrijeme meča puštali prijenos Reala - s tonom!

U utorak je na velikom ATP i WTA turniru u Madridu viđena nesvakidašnja situacija, zbog koje bi se organizatori trebali posramiti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Večernji program na centralnom terenu "La Caja Magica" započeo je u 20 sati susretom domaće predstavnice Carle Suarez Navarro i Njemica Julije Görges. Samo 45 minuta nakon njih u Torinu je započeo nogometni ogled Juventusa i Real Madrida u Ligi prvaka.

Organizator je, iz samo njemu poznatih razloga, odlučio u pauzama između gemova na velikom ekranu centralnog terena pustiti prijenos iz Torina uz zvuk! Umjesto da dobiju minutu svog mira nakon svaka dva gema, Suarez Navarro i Görges su bile ometane prijenosom polufinala Lige prvaka.

"Primjetila sam to da. To je manjak poštovanja prema nama. Kada ja idem na nogometnu utakmicu nikada ne vidim tenis u poluvremenu. Nadam se da se ovo neće ponoviti", rekla je ljutita Španjolka, koja je u konačnici prošla dalje rezultatom 6:3, 7:5.

Njen trener je bio daleko oštriji prema organizatorima i njihovoj čudnoj odluci.

"Večeras su na velikom ekranu u pauzi između gemova puštali nogometnu utakmicu zajedno sa zvukom. To je jednostavno nečuveno i to treba otvoreno reći. Organizator bi trebao znati da su jedini protagoniti ovog dvoboja igrači, odnosno igračice. Prema njima se treba odnositi s poštovanjem", zaključio je trener španjolske tenisačice Xavier Budo Bartumeu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider