Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Navijač Man Uniteda

Urinirao po Balotellijevom skupocjenom Bentleyju, pa 'umro od srama' jer ima 'malog'

Navijač Manchester Uniteda urinirao je u nedjelju navečer po automobilu Marija Balotellija, dok je talijanski napadač Manchester Cityja večerao s prijateljima u indijskom restoranu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Balotelli je svoj ''maskirni'' Bentley parkirao na pločniku. Skupina navijača Manchester Uniteda koja je naišla uočila je prepoznatljivi automobil napadača gradskog rivala i odlučila ga je ''obilježiti''. Jedan od njih pomokrio se na vrata, dok se drugi popeo na automobil, skinuo hlače i protrljao golu stražnjicu na stražnjem prozoru. Jedan od njih pjevao je navijačke pjesme Manchester Uniteda.

Samo nekoliko sati nakon što se fotografija uriniranja po Balotellijevom automobilu pojavila na Twitteru u ponedjeljak, počinitelj je identificiran i prijavljen policiji u Manchesteru. Nakon što mu se na tisuće ljudi diljem svijeta rugalo na račun veličine genitalije, izbrisao je svoj profil… (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider