Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Afera bez premca

Ljubomorna seksi djevojka podigla veliku prašinu: Zvijezdi prijeti teška kazna

Samiru Nasriju prijeti četverogodišnja suspenzija ako se pokaže da je kršio dopinška pravila.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veznom igraču Seville Francuzu Samiru Nasriju (29) prijeti četverogodišnja suspenzija nakon što je Međunarodna antidopinška agencija (WADA) pokrenula istragu zbog sumnje da se dopingirao. 

WADA zahtijeva hitnu istragu o tome je li francuski nogometaš kršio dopinška pravila prilikom liječenja u Los Angelesu prošlog mjeseca.

Nasri se našao na udaru Španjolske agencije za zaštitu zdravlja, koja pokriva doping u toj zemlji, zbog sumnje da je bio podvrgnut posebnoj intravenoznoj terapiji. WADA je zabranila sportašima takvu terapiju, osim u slučaju kada se ne uzima više od 50 mililitara infuzije u šest sati, a Nasri je navodno dobio litru "Immunity IV dripa". Iz kluba su poručili kako nisu niti znali da je Nasri otputovao na tretman u SAD.

Nasri ima pravo nastupa za Sevillu dok traje istraga, no iz WADA-e su poručili kako će ovaj slučaj riješiti vrlo brzo.

Francuski nogometaš trenutačno ima problema i u privatnom životu. Koncem prošle godine, sada već bivša djevojka, Anara Atanes hakirala mu je službeni Twitter profil i optužila ga za varanje s liječnicom iz spomenute medicinske tvrtke u SAD-u, a koja je postavila post i fotku s Nasrijem na društvenoj mreži pohvalivši se da je obavio spomenuti tretman.

Možda bi sve prošlo neopaženo da Anara Atanes nije podigla veliku prašinu kontroverznim postom i na taj način privukla pažnju gotovo svih svjetskih medija. Buknula je afera koja bi Nasrija mogla skupo stajati i zapravo ga prisiliti na prijevremenu mirovinu.

Nasri je stigao u Sevillu u kolovozu 2016. na posudbu iz Manchester Cityja, a upravo su njegovim golom Andalužani u Zagrebu pobijedili Dinamo 1-0 u susretu H skupine Lige prvaka. Tijekom karijere igrao je i za Arsenal i Marseille.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider