Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi
Postoje naznake...

Mlada hrvatska tenisačica 'kriva' za razvod Stanislasa Wawrinke?

Švicarski tenisač i osvajač Grand Slam naslova Stanislas Wawrinka u fazi je razvoda sa svojom 40-godišnjom suprugom Ilham Vuilloud s kojom ima dijete. Razlog razvoda je navodno Hrvatica...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već 5 mjeseci Wawrinka i Vuilloude ne žive zajedno, no o tome se nije trebalo pričati u javnosti do završetka razvoda. Međutim, Wawrinka je s tom pričom izašao u javnost prošloga tjedna, nakon čega je njegova uskoro bivša supruga poludjela. Uputila je vrlo oštre riječi prema osvajaču Australian Opena iz 2014. godine, nakon čega se ovaj javno ispričao.

"Žao mi je. Nisam smio o tome javno govoriti bez dogovora s Ilham".

Ugledni švicarski dnevni list Blick prenosi vijest da je Wawrinka poželio ponovno biti slobodan čovjek, te da je jedan od razloga njihova prekida 18-godišnja hrvatska tenisačica Donna Vekić.

Ona je prije dvije godine izjavila da je jako dobra prijateljica sa Stanislasom Wawrinkom, kao i s nekim drugim tenisačima s kojima se vidi na Touru.

Gdje ima dima ima i vatre, jel tako? Blick ide korak dalje u sakupljanju 'dokaza' njihove veze.

"Oboje su sponzorirani od strane Yonexa, pa su zajedno na raznim promocijama, testiranju ili promoviranju opreme, nevezano odigrava li se neki turnir. Osim toga karijere im vodi StarWing Sports agencija koja okuplja vrhunske svjetske sportaše", prenosi Blick.

Trenutno 9. tenisač svijeta nije želio komentirati te glasine, iako se u njegovom igračkom boksu često zna ukazati naša tenisačica.

"Nemam ništa za reći na tu temu".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider