Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Portretirao ga Dolce

Messi pozirao na modnoj reviji: Kako vam se čini nastup u odijelu?

Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi pojavio se u subotu u Milanu na modnoj reviji u organizaciji luksuzne dizajnerske kuće Dolce & Gabbana.

Argentinac je ujedno iskoristio priliku i za promociju knjige fotografija u kojoj je zvijezdu Barcelone portretirao Domenico Dolce. Nakon što je odgledao reviju Messi je nekoliko minuta pozirao fotografima, ali brojnim okupljenim novinarima nije rekao ni riječi.

Vjerojatno je bio u strahu da će morati odgovarati na pitanja o aferi utaje poreza. Argentinca, podsjetimo, u Španjolskoj terete da je zajedno s ocem Jorgeom lažno prikazivao prihode zarađene korištenjem svoga lika u komercijalne svrhe. Oštetili su navodno otac i sin na taj način državu za otprilike četiri milijuna eura.

Moguće je da je Messi u Milanu uspio dobiti i pokoji savjet od Domenica Dolcea i Stefana Gabbane koji su prije nekoliko dana osuđeni na godinu i osam mjeseci zatvora zbog utaje više od milijarde eura poreza.

Dodajmo još da će Messi prije početka priprema za novu sezonu nastaviti putovati svijetom, što po sponzorskim, što po humanitarnim događajima. Sljedeća mu je stanica Dakar.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider