Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nevjerojatno

Mayweather uložio 6 milijuna dolara na pobjedu Miamija s hendikepom!

Floyd Mayweather Junior, 35-godišnji američki boksač u velter-kategoriji i svjetski prvak prema WBC verziji, uložio je gotovo šest milijuna dolara na pobjedu s hendikepom Miami Heata u sedmoj utakmici finala Istočne konferencije NBA lige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mayweathera Juniora očito nije zabrinula šesta utakmica finala Istočne konferencije u kojoj je Indiana razbila Heat, pa je uoči sedme, ujedno odlučujuće utakmice uložio gotovo šest milijuna dolara na pobjedu Miamija sa osam poena razlike i više, tvrdi na Twitteru Vegas Gambling Steam koji je i objavio fotografiju.

>> Miami 'zgazio' Pacerse i izborio veliki finale NBA lige

Ukoliko je to zbilja istina, boksački prvak je od jutros bogatiji za otprilike pet milijuna dolara, jer je Heat pobijedio Pacerse 99-76, odnosno s 23 poena razlike. Mayweather Junior na tome može zahvaliti ponajviše LeBronu Jamesu i Dwyaneu Wadeu, koji su kombinirano ubacili više od polovice koševa za Heat (53).(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider