Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
kovačić razočaran

VIDEO Kakva ludnica na letu: Modrić zabavljao putnike pa dobio ovacije

Ludo i nezaboravno bilo je na letu nogometaša Real Madrida nakon osvojenog naslova u Ligi prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svakog dana na internetskim se prostranstvima pojavi novi video proslave 11. naslova pobjednika Lige prvaka koji su nogometaši Real Madrida osvojili minule subote. Španjolski AS ovog je ponedjeljka pustio snimku slavlja nogometaša iz aviona.

Igrači su se okupili u prostoru gdje stjuardesa daje obavijesti o letu. Uzeli su 'telefon' preko kojeg to radi i započeli s navijačkim pjesmama. Glavni zabavljači bili su Alvaro Arbeloa i naš Luka Modrić.

Osim pjesme skandiralo se svakom igraču, pa tako i našima, između ostalog i Mateu Kovačiću koji je finale Lige prvaka, nažalost, pratio s tribine.

Poput Darija Šimića, koji je s Milanom osvojio dva naslova prvaka Europe, nije bio u zapisniku za finale, ali trofej se piše.

"Težak osjećaj, mislim da bi bilo bolje da sam na terenu, ovako gledaš sa strane i ne možeš ništa učiniti. Sretan sam zbog cijele momčadi, nas, to je nešto jako veliko. Kad sam doznao da neću igrati? Na dan utakmice. To je tako, još sam mlad, učim iz toga.

Bar će biti više snage za Euro...

"Ako Bog da. Očekujemo puno, ali to smo govorili i prije SP-a u Brazilu 2014. Mislim da ovaj put moramo stvarno puno pokazati jer imamo dobru momčad, ali i puno igrača poput Luke koji iza sebe imaju tešku sezonu", kaže Kovačić pa povlači 'ručnu'.

Kakva je njegova sudbina u Realu? Govori se o posudbi...

"Ne znam ništa. I ne bih komentirao".
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider