Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
neusporedivo

Poruka iz bazena: Ovo je puno ljepša ''fotka'' najbolje na svijetu od one grozne

Lindsey Vonn oporavlja se od nove ozljede zadobivene na treningu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Taman kad je počela biti sve bolja na treninzima najbolja svjetska skijašica Lindsey Vonn slomila je ruku prilikom treninga u Copperu početko prošlog mjeseca. Tada je objavila fotografija puknute ramene kosti koja je malo zabrinula njene brojne navijače, no Lindsey se ne predaje.

Vidjet ćemo hoće li u drugom dijelu sezone uspjeti srušiti fantastični rekord Ingemara Stenmarka. Legendarni Šveđanin ima 86 pobjeda u Svjetskom kupu, a Amerikanka 10 manje.

No, kako je poručila nakon operacije u Vailu, barem su joj koljena u redu i koliko god bila razočarana najnovijom ozljedom njen povratak se očekuje početkom sljedeće godine. Na svom popularnom Instagram profilu redovito objavljuje fotografije s rehabilitacije, a znamo da se ne libi na njima biti samo u kupaćem kostimu.

''Šteta što nisam na stazi, ali moja ruka sve je jača i treniram najviše što mogu. Koračić po koračić. Šokirana sam što nemam veliki trbuh nakon što sam pojela toliko purice sinoć'', napisala je na Instgramu objavi nakon Dana zahvalnosti.

Vonn zna da ima velik broj fanova ne samo zbog svog skijaškog umijeća već i izgleda, pa se trudi održati i njihovo zanimanje.
 

 

Yup, that's gonna leave a mark ... on the bright side it's better to have that on my arm than my leg... #scars

A photo posted by Lindsey Vonn (@lindseyvonn) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider