Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'najgori oblik uobraženosti'

Lewisu Hamiltonu organizatori zabranili gledanje finala Wimbledona

Iako je jedan od najboljih britanskih sportaša današnjice Lewisu Hamiltonu zabranjen je ulazak u Kraljevsku ložu za vrijeme finala Wimbledona između Rogera Federera i Novaka Đokovića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hamilton je bio uzbuđen što će prisustvovati najvećeg teniskom obračunu današnjice između Đokovića i Federera, međutim na ulasku u Kraljevsku ložu naišao je na 'hladan tuš' organizatora. Britancu je zabranjen ulazak u ložu jer nije imao sako ili kravatu kako nalaže pravilnik o odjevanju u Kraljevskoj loži All England Cluba.

Organizator je uputio pozivnicu dvostrukom prvaku Formule 1, no na kraju mu je morao uskratiti zadovoljstvo gledanja finalnog ogleda koji je pripao Đokoviću u četiri seta.

Neki su, poput proslavljenog nogometaša Garyja Linekera, osudili ovaj potez All England Cluba.

"Možda samo ja tako mislim, ali zabraniti Lewisu Hamiltonu ulazak u ložu jer nije imao prokleti sako ili kravatu je najgori oblik uobraženosti".

Organizator nije želio ulaziti u detalje oko Lewisa Hamiltona, već je glasnogovonik samo kratko objasnio da Britanac nije bio adekvatno odjeven za gledanje finala iz Kraljevske lože.

Da stvar bude gora, Hamilton se na profilu društvene mreže pohvalio pozivnicom i prospektom na kojem je jasno pisalo: "Vodić za goste Kraljevske lože". Trebalo je samo malo prolistati...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider