Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Sramota za zemlju'

VIDEO Nogometaš ubijen na utakmici: 'Umro mi je na rukama, ovo je katastrofa''

Kamerunac Albert Ebosse tragično je preminuo na utakmici alžirske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Velika tragedija pogodila je nogometni svijet. Mediji diljem svijeta prenose vijest kako je kamerunski nogometaš Albert Ebosse preminuo tijekom utakmice u Alžiru.

Njegov JS Kabylie igrao je protiv USM Algera kada je još uvijek neidentificirani projektil iz gledališta pogodio nesretnog nogometaša u glavu.

Ebosse je čak i zabio jedini gol na toj utakmici za svoju momčad prije velike tragedije. Alžirske vlasti su otvorile istragu, a oba kluba oglasila su se priopćenjima u kojima izražavaju sućut obitelji.

Prema prvim informacijama kamerunski nogometaš je pogođen u glavu kamenom na kraju susreta, dok je hodao prema tunelu stadiona. Odmah je prevezen u bolnicu, ali je umro od ozljede koju je zadobio. Ministarstvo unutarnjih poslova Alžira otvorilo je istragu o ovom slučaju.

"Umro mi je na rukama na putu za bolnicu. Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo, potpuno sam slomljen i ne znam hoću li se ikad oporaviti od ove tragedije", izjavio je Ali Rial, kapetan Kabylie.

"Ovo je katastrofa, nezamislilvo je da igrač može poginuti zbog poraza. Naši stadioni više nisu sigurna mjesta za nogomet. Sa smrću Ebossea postali su groblja. Ovo je velika sramota za našu zemlju", kazao je Djameleddine Benlamri, suigrač poginulog kamerunskog nogometaša.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider