Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Švicarac pustio gem

Kakva večer u O2 Areni: Senzacionalni Federer, Mourinho i 'ludi' navijač

Noćas smo u londonskoj O2 Areni svjedočili spektakularnom tenisu Rogera Federera, riječi mudrosti menadžera Chelseaja Josea Mourinha, te šaljivom navijaču njemu iza leđa...

U četvrtak navečer okončana je skupina B ATP World Tour Finalsa, koju je osvojio švicarski genijalac Federer. Nakon manje od sat vremena igre Federer je sa 6-0, 6-1 slavio protiv domaće uzdanice Andyja Murrayja, kojeg je samo pobjeda u dva seta vodila u polufinale. Švicarac je posjetitelje O2 Arene ostavljao bez dana svojih genijalnim potezima, no nakon susreta je priznao da mu nije bilo drago što je tako lako upisao pobjedu.

'Nije bio dobar osjećaj voditi 6-0, 5-0. Sretan sam da sam brzo odradio meč i sačuvao snagu, a istoveremeno mi je drago da nisam osvojio taj pretposljednji gem meča. Bilo mi je nelagodno igrati kod takvog rezultata. Ne znam, osjećaj mi se nije svidio', rekao je uvijek iskreni Federer, koji je pozvao novinare da ne 'razapinju' Murrayja nakon ovakve partije:

'Nemojte pisati puno negativnih stvari, jer je bilo dobrog tenisa. Pišite pozitivno. Samo to održava sport ovakvim kakav bi trebao biti'.

Uoči susreta pozornost dvorane zaokupio je i karizmatični portugalski trener Jose Mourinho, koji je sjedio u prvom redu do terena.

'Iako se čini da će biti teško slaviti protiv Rogera savjetujem Andyju da samo da sve od sebe. Ponekad težak poraz može biti početak mnogih pobjeda', rekao je pronicljivo Mourinho.

Iza njega je sjedio fanatični navijač koji je, u šali ili ne, na pločici napisao zanimljivu poruku:

"Prodao sam auto kako bi sjedio iza The Special One-a".

Bila je to zanimljiva večer u O2 Areni. Šteta što je trajala tako kratko...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider