Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
potpisao i pojačanja

VIDEO Mourinho prvog dana pokazao 'tko je tu šef'

Jose Mourinho odradio je svoj prvi radni dan na novom poslu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho odradio je prvi dan na svom novom radnom mjestu - menadžerskoj klupi Manchester Uniteda. Mourinho je ujutro ušetao u sjedište trening centra Carrington gdje ga je dočekao osobno izvršni predsjednik Uniteda Ed Woodward. Portugalac je na prvu, kao pored turskog groblja, samo prošao pored Woodwarda i pokazao mu "tko je zapravo šef".

Naravno, bila je to šala koju je Woodward dobro prihvatio. Nakon što se rukovao sa svima u prostoriji, pa i s kamermanom, Mourinho je došao do Woodwarda i sa smiješkom mu pružio ruku.

Recimo i da je portugalski trener povukao prvi potez kao novi klupski menadžer. Već prvog dana u uredu produljio je ugovor s dvojicom 'klinaca' koji su bili otkriće pod bivšim menadžerom Louisom van Gaalom.

Marcus Rashford, dijete koje je oborilo brojne rekorde u svega nekoliko mjeseci, potpisao je novi ugovor do ljeta 2020. godine. Uz njega ugovor je također produljio Cameron Bortwick- Jackson, lijevi bek 'crvenih vragova'.

Ovog ljeta očekujemo još brojne transfere od strane Josea Mourinha, jer je navodno dobio na raspolaganje oko 250 milijuna funti!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider