Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
On im je vjerovao

Najluđa oklada godine: Još mu tako malo fali za dobitak

Nogometaši Leicestera prošle su se sezone borili za ostanak u ligi i tek pred kraj prvenstva uspjeli su se spasiti i ostati u elitnom društvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije početka nove sezone mnogi su bili uvjereni da će Leicesteru slična biti i nova sezona, ali s tim se nije složio njihov trener Claudio Ranieri koji je prionuo poslu i odlično posložio momčad koja igra fantastično.

Vardy, Mahrez i društvo hit su prvenstva, skidali su velikane i obarali klupske rekorde, a sa 35 bodova nalaze se na čelu ljestvice. I dok gotovo nitko nije vjerovao u takav scenarij, jedan navijač prije početka sezone odigrao je listić u kladionici i uplatio na to da će upravo Lisice na vrhu ljestvice dočekati Božić.

Koeficijent na to bio je čak 1000, a ovaj nogometni fanatik sada je na korak do dobitka. Naime, do Božića je ostalo još samo jedno kolo, a Leicester igra u gostima kod Evertona. Pobjedom bi sigurno zadržali prvo mjesto, ali za vratom im pušu Arsenal (dva boda manje) i Manchester City (tri boda manje) koji igraju međusobno.

U slučaju da poredak ostane takav da Kramarićev klub ostane prvi, navijač bi na pet uloženih funti dobio 5 tisuća funti...

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider