Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sukobio se s trojicom

Brat hrvatskog reprezentativca optužen za pokušaj ubojstva

Dvije godine nakon što mu je preminuo otac, povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Ivo Iličević (28) doživio je novi šok. Njegov tri godine mlađi brat Jozo završio je u pritvoru zbog pokušaja ubojstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako prenose njemački mediji Jozo Iličević se navodno u jednom baru u njemačkom gradu Aschaffenburg sukobio s trojicom muškaraca, a tučnjava je umalo završila kobno za 25-godišnjeg mladića kojeg je Iličević teško ozlijedio udarivši ga oštrim predmetom po glavi. U bolnici je završio i 39-godišnjak, srećom s lakšim ozljedama. Tek je treći muškarac uspio zaustaviti Iličevića i zadržati ga do dolaska policije.

Načelnik policije Michael Zimmerc je potvrdio incident, no nije želio objaviti ime napadača. Dio medija navodi kako je Iličević mlađi bio pod utjecajem droga, a ukoliko mu se dokaže krivnja prijeti mu do šest godina zatvora.

Povremeni hrvatski reprezentativac nije bio raspoložen za davanje izjava, tek je za njemačke medije izjavio kako nije razgovarao s bratom.
"'Ne želim ništa reći, nisam razgovarao s bratom”, rekao je Ivo Iličević za Bild.

Iličević je za hrvatsku reprezentaciju odigrao osam utakmica postigavši jedan pogodak. U dresu 'vatrenih' debitirao je u listopadu 2010. u prijateljskom susretu protiv Norveške u Zagrebu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider