Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nosila mu palice

Golferi istisnuli nogometaše: Pokupili lijepe sportašice

Prije nekoliko tjedana, nekad najbolji golfer na svijetu Tiger Woods, i jedna od ponajbolja skijašica svijeta, Lindsey Vonn, potvrdili su da su u vezi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako bi izbjegli proganjane paparazza sami su objavili zajedničke fotografije i obavijestili javnost da je njihovo prijateljstvo preraslo u nešto više. Vonn se od svog supruga službeno razvela ovog siječnja nakon četiri godine braka, dok je Woods svoj brak, uz ogorman seks skandal, okončao 2010. godine,nakon pet godina.

I dok je ovaj par još „friški“, jedan drugi u kombinaciji golfer/tenisačica ima dulji staž i već uhodan zvjezdani status. Prvi golfer svijeta Rory McIlroy posljednjih godina ljubi nekad prvu tenisačicu svijeta Caroline Wozniacki.

Uoči Masters turnira u Augusti, Caroline je pomogla svome dragom nositi palice, no nije se proslavila kad su udarci u pitanju. Lijepa Dankinja trenutačno je sedma tenisačica svijeta, a Rory, Sjeverni Irac, i dalje je vodeći golfer svijeta. Nije prvi put da jedan drugom pomažu na egzibicijama. Tako je Rory prošle godine s njezinom kolegicom Šarapovom odigrao tenis.

Bilo bi zanimljivo vidjeti Tigera Woodsa, koji je prošli mjesec osvojio 76. naslov na PGA Touru, na nekoj skijaškoj egzibiciji.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider