Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Tko kaže da je sebičan?

FOTO Ronaldo zapalio internet: Izazvao histeriju pa iznenadio darovima!

Cristiano Ronaldo iznenadio je radnu zajednicu Real Madrida, a obožavatelje je oduševio fotografijom s maserskog stola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tko kaže da je Cristiano Ronaldo sebičan, arogantan i egoističan? Ima ih podosta, no ima i onih koji kažu da ima veliko srce. Kao dokaz nude informaciju da je ponovno počastio kompletno osoblje koje se na ovaj ili onaj način brine o prvoj momčadi Reala s najnovijom generacijom mobilnih telefona. Logistika Reala nije baš mala, puno je tu ljudi uključeno. Nije poznato koliko ga je to zadovoljstvo stajalo i o kojim se točno „pametnim uređajima“ radi , međutim, nije prvi put da Ronaldo časti.

VIDEO Ode kosa plava: Ivan Rakitić je ispunio svoje obećanje?!

Prošlih godina poklanjao je iPadse, iPhone ili skupocjene satove. Neki će reći da mu to nije problem, jer zarađuje desetke milijuna eura godišnje, samo plaća u Realu mu iznosi blizu 20 milijuna eura godišnje, no ako je od srca, a ne radi promidžbe, onda je to simpatična gesta.

Nekako u isto vrijeme kada je puštena ova informacija, na društvenim mrežama pojavila se Ronaldova fotografija s maserskog stola. Odmah je zapalila eter,  izazvala je pravu histeriju među njegovim obožavateljima. Jasno da je najviše privukla pažnju nježnijeg spola, ali sudeći po komentarima zaintrigirala je i muškarce.

Zna se da je Ronaldo prava atleta, možda i najveća i u svijetu sporta, zna se i koliko brine o svojem tijelu, ali „varnice“ na zadnjoj loži ipak impresioniraju. Portugalac ima definiciju skoro poput profesionalnih bodybuildera.

Inače, sportske, glazbene ili filmske zvijezda ne puštaju fotografije na društvenim mrežama pukom slučajnošću. Uglavnom je to jako proračunato. Koliko se isplati u nekog ulagati procjenjuje se po tome koliki „doseg“ ima u javnosti. Sponzori sve broje, sve se bilježi, za to postoje posebni programi i proračuni. Što više pratitelja imaju, što više klikova i komentara ostvare, što su više u medijima, to su im džepovi puniji.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider