Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
takva je to večer...

VIDEO Hrvatski navijač 'pesimist' morao trčati gol po ulici zbog čuda u Krakowu

Malo je onih koji su vjerovali da se u posljednjem kolu EP-a može dogoditi čudi, ali dogodilo se.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sinoć su hrvatski rukometaši još jednom bacili u totalnu euforiju navijače u domovini. Veličanstvena pobjeda protiv Poljske, koja će godinama biti upamćena kao čudo u Krakowu, proslavljena je kao svjetski naslov. I neka je, jer su naši rukometaši to zaslužili.

Baš kad smo mislili kako se ovog siječnja više nećemo veseliti, oni su izvukli nemoguće, uz veliku pomoć Norvežana koji su iznenadili Francuze. Malo je bilo onih koji su vjerovali u ovakva dva rezultata, čak ni naš izbornik Željko Babić u to nije vjerovao, ali tko bi ga krivio.

Bilo je sinoć i onih koji su obećavali da će 'trčati goli u gaćama po ulici' ako se dogodi to što se dogodilo. Jedan je navijač ispunio obećanje jer je bio 'pesimist'. Bio je u velikoj većini, ali nije mu bilo teško odraditi što se mora. Bila je takva večer…

''Bilo je gotovo nemoguće da Hrvatska pobijedi domaćine Poljake 11+ razlike i da Francuska izgubi od Norveške kako bi se mi Hrvati plasirali dalje. Uz poraz Francuske, Hrvatska je odigrala nevjerojatan meč i najljepši snovi su se ostvarili, a pesimisti trče počasni krug - u gaćama pri temperaturi ledišta vode!'', stoji ispod snimke na Youtubeu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider