Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'sram me'

VIDEO Promašaj sezone doveo ponajboljeg trenera do ludila

Dele Alli bio je u ponedjeljak navečer najzapaženiji igrač Tottenhama u visokoj 4:0 pobjedi kod Stoke Cityja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih mladih engleskih nogometaša Dele Alli postigao je dva pogotka u vrijednoj Tottenhamovoj pobjedi kod Stoke Cityja 4:0, ali se istaknuo i velikim promašajem u 70. minuti. Alli je izbio sam pred vratara, zaobišao ga i onda pogodio vratnicu sa svega nekoliko metara kada je trebao gurnuti loptu u praznu mrežu.

"Ne znam kako sam to uspio promašiti. Morat ću malo više vježbati te situacije na treninzima. Srećom nije nas koštao promašaj", rekao je engleski reprezentativac nakon utakmice.

Alli je nakon promašaja pao na travnjak i zabio glavu u pod. Gotovo simultano je istu stvar napravio i njegov trener Mauricio Pochettino, kojeg je njegov pulen doveo na granicu ludila.

"Sad mi je žao i malo me sram. Osjećam se loše zbog tog poteza, no to je zato što sam jako uzbuđen", objasnio je Argentinac svoj potez.

Allijev promašaj stigao je kod rezultata 2:0 i reakcija Pochettina možda je malo pretjerana. Međutim, da je Stoke nakon toga smanjio pitanje je da li bi se cijela priča pozitivno završila.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider