Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
malo kasni za trendom...

Realova svlačionica luduje: Ronaldo kopirao Brozovića!

Barcelona i Real Madrid podijelili su bodove u najvećem nogometnom derbiju na svijetu...

Real Madrid osvojio je bod kod Barcelone pogotkom Sergija Ramosa u 90. minuti nakon asistencije Luke Modrića. Katalonci su bili nekoliko puta na mali korak od riješenja utakmice, ali nikako nisu mogli zabiti svoj drugi pogodak.

Kraljevi mogu biti daleko zadovoljniji s ovih 1:1, pogotovo jer su ostali na šest bodova prednosti u odnosu na Barcelonu. Zadovoljstvo se vidjeli i na fotografiji iz svlačionice koju su objavili na društvenim mrežama.

U oko nam upada Cristiano Ronaldo koji leži na maserskom stolu u pozi EpicBrozo. Riječ je o pozi za fotografiranje koju je "isfurao" hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović. On je tu pozu izveo na fotografiji koju je objavio na društvenim mrežama kada se nalazio u automobilu s dvije djevojke.

Tada su ga iz zafrkancije počeli kopirati suigrači, a onda je pala i fotografija cijele momčadi u svlačionici na kojoj je čak i tadašnji trener Mancini bio u toj pozi.

Cristiano Ronaldo bio je u toj pozi i kada je zabio pogodak Atletico Madridu u velikom madridskom derbiju prije dva tjedna. Portugalac malo kasni za trendom, ali čini se da je i njega poza "zarazila".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider