Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
kažu...

Cristiano Ronaldo 'zapalio' internet novim modnim detaljem, ali i djevojkom!

Cristiano Ronaldo još je jednom skrenuo pažnju na sebe kako zbog vlastitog tako i zbog izgleda djevojke s kojom se zabavlja dok se oporavlja od ozljede...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo poznat je po svojim nogometnim, ali i modnim kvalitetama. Maneken je u brojnim kampanjama, a njegov 'zaštitni znak' u dosadašnjoj karijeri bili su preplanuli ten, 'zgelirana' kosa, tijelo Apollona i dijamantne naušnice. No od ovog utorka Portugalac je dodatno podigao ljestvicu estetskog (ne)ukusa.

Ronaldo se i dalje odmara od Europskog prvenstva i oporavlja od ozljede koju je zadobio u finalu. Proteklih nekoliko dana proveo je u Miamiju, gdje je pozvao i manji broj prelijepih dama da mu se pridruže. Znatiželjnim novinarima nije promaknuo jedan zanimljiv detalj, a to su nalakirani nožni nokti portugalskog nogometaša!

Na nekliko se različitih fotografija vidi da su Ronaldovi nokti na nogama obojani u tamnu nijansu boje što je odmah 'zapalilo' internet. Međutim, iz Engleske su javili da Portugalac to radi još iz vremena kada je bio igrač Manchester Uniteda, a riječ je o nekoj vrsti tretmana koji mu pomaže pri oporavku od ozljeda.

Osim noktiju, 'paparazzima' nije izmakla ni njegova bliskost s Casi Davies. Riječ je o djevojci čiji profili društvenih mreža obiliju provokativnim fotografijama, ali i onih na kojima naporno radi u teretani kako bi imala lijepo isklesano tijelo.

Američki TMZ prenosi da par nije u vezi, već da su se samo dobro zabavljali. 'Ronaldo voli svoju slobodu i nakon Casi Davis, koja nije bila jedina s kojom se zabavljao u Miaju, će se prebacit na iduću djevojku', prenosi spomenuti izvor.

Na ovome LINKU pogledajte sve fotografije Ronaldovih noktiju kao i njegovih intimnih trenutaka s Casi Davis.
 

 

My city love me like a college running back.

A photo posted by Cassandre (@casidavis) on

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider