Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Čilić za Kurir oko pjevanja s Thompsonom: Žao mi je…

Srpski tabloid Kurir donosi razgovor s Marinom Čilićem koji će sigurno podići prašinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novinarka srpskog Kurira imala je nevjerojatnu sreću da u pekinškoj zračnoj luci naleti baš na Marina Čilića koji je u glavni grad Kine stigao na turnir iz kategorije 500. Bit će to njegov prvi nastup nakon senzacionalnog osvajanja US Opena i nakon plasmana Davis Cup reprezentacije u Svjetsku skupinu.

Nakon povratka i fešte u Međugorju Marin se malo odmorio i sada samopouzdaniji nego ikada kreće u nove pobjede. Samo da mu koncentraciju ne pomuti intervju za Kurir odnosno političke konotacije koje on povlači.

Naime, u Srbiji je fešta u Međugorju na kojoj je pjevao Marko Perković Thompson dočekana burnim negodovanjem. Novinarka tabloida Kurir je prije teniskih tema pitala Čilića za pjevanje s Thomsponom.

''Thompsona su pozvali organizatori i meni je žao što je medijski fokus sa ovako velikog uspjeha prešao na to. Čuo sam da je mnogo ljudi i u Srbiji i u BiH navijalo za mene. Zaista mi je žao što se to dogodilo'', prenosi Kurir Čilićeve riječi.

Na pitanje zašto nije spriječio njegov dolazak, Čilić je odgovorio.

''Bilo je kasno, već je sve bilo dogovoreno dok sam bio na mečevima Davis Cupa. Žao mi je. Ne znam što drugo da kažem.''

Kurir je ovakve izjave Čilića protumačio kao da se pokajao zbog dolaska poznatog pjevača te da se ogradio od njegovog pjevačkog nastupa.

Misli li to uistinu Čilić ili mu je samo žao što je to u srpskim medijima dobilo više pozornosti od njegovog osvajanja US Opena, prosudite sami.

Cijeli intervju pročitajte ovdje.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider