Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Poraz ga nije pogodio

Bizarno! Evo kako je Balotelli neprimjetno pokušao napustiti noćni klub

Talijanski nogometaš Mario Balotelli zaokuplja pažnju javnosti prvenstveno zbog svog u najmanju ruku čudnog ponašanja. Tako je bilo i minulog vikenda, kada je opet uhvaćen u 'nedjelu'...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošle je subote Liverpool ugostio Chelsea, te je bio poražen s 1-2. Balotelli ponovno nije uspio pronaći put do suparničke mreže u Premierligi, no to ga, sudeći prema ponašanju, ni najmanje ne brine.

Naime, Talijan je istu večer zapažen kako u pola pet ujutro napušta jedan eminentni noćni klub, ali u Londonu! Recimo samo da je Liverpool od Londona udaljen preko 300 kilometara...

"Paparazzi" su uhvatili Balotellija kako neprimjetno pokušava napustiti noćni klub, a u tome mu je pomagalo nekoliko osoba. Bizarno je kako Balotelli svojim stilom oblačenja pokušava proći nezamijećeno, te kako ima svog nosača kišobrana.

Činjenica da se pokušao iskrasti iz kluba dovoljno govori o njegovoj svjesnosti kako će to izgledati ako u javnost procure fotografije tulumarenja do ranih jutarnjih sati i to iste večeri kada je njegov klub poražen u velikom derbiju. 

Recimo i da je već u nedjelju dobio poziv talijanskog izbornika Antonija Contea za ogled protiv Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider