Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
spas na pomolu

Berlusconi dobio nemoralnu ponudu za Milan i odbio MILIJARDU eura!

Vijest koja se pojavila u tajlandskim medijima odmah je dobila pažnju i u Europi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ugledni engleski Guardian prenosi vijest Bangkok Posta koji tvrdi kako je tamošnji ultra bogati biznismen Bee Taechaubol ponudio nevjerojatnih milijardu eura za kupnju AC Milana! I to ne cijelog kontrolnog paketa već točno polovicu, 50% dionica.

Isti izvor navodni kako je bogataš iz Jugoistočne Azije navodno uvjeren kako će cijeli posao biti gotov već za mjesec dana. No, iz Italije stiže vijest kako je i ova ponuda odbijena.

"Fininvest nije zainteresiran za prodaju većinskog paketa dionica. Bilo je mnogo interesenata za kupovinu kluba, no još jednom demantirao postojanje razgovora oko prodaje kluba'', stoji u priopćenju Berlusconijeve kompanije.

Taechaubol je izvršni direktor Prime Company Limited, te suvlasnik nogometne Global Legends Series (GLS) koja promovira nogomet u Aziji. GLS okuplja brojne svjetske nogometne legende koje će odigrati četiri utakmice u četiri azijska grada. Na prvoj utakmici u Bangkoku nastupio je i predsjednik Hrvastkog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker.

Milan se trenutačno nalazi na 11. mjestu Serie A sa čak 24 boda manje od lidera Juventusa. Usprkos očajnim rezultatima koje bilježi u zadnje vrijeme, Milan je prema podacima američkog magazina Forbes osmi najvredniji nogometni klub na svijetu, a njegova vrijednost je procijenjena na 750 milijuna eura. Najvrijedniji klub na svijetu je Real Madrid koji je vrijedi 2.6 milijardi eura.

Zanimljivo, gradskog rivala Inter prije nekoliko je godina kupio malezijski bogataš Erick Thohir. No, nije se odmah htio razbacivati novcem, pa Inter još uvijek ne ubire plodove nakon kupovine azijskog gazde.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider