Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Stiglo naređenje

FOTO Zanosna Suzy zavodila Messija, supruga poludjela

Najbolji nogometaš svijeta već je neko vrijeme u žiži zanimanja Miss Bum Bum.

Brazilka Suzy Cortez mami uzdahe mnogih muškaraca diljem svijeta jer kao Miss Bum Bum iz 2015. godine svakako ima atribute za to.

No, Lionel Messi u njima više neće moći uživati zbog ljubomorne supruge Antonelle. Natjerala ga je da blokira zanosnu ljepoticu na svakoj od društvenih mreža na kojima se nalazi.

Naime, Cortez je pretjerala s objavljivanjem seksi fotografija i obraćanjem Messiju ispod svake od njih. Nije prošla neopaženo i ovo je zapravo logičan potez. Naravno, Messi se nije osvrtao, barem javno, ali Antonella Roccuzzo željela je srezati sve u startu.

Inače, do ovoga je došlo veljači ove godine, kad se Cortez odlučila fotografirati potpuno gola, ali prekrivena bojom. Sve skupa izgledalo je kao da nosi dres Barcelone s imenom i brojem Lionela Messija. Još je to sve 'podebljala' s cijelim nizom izazovnih fotografija jer shvatila je da ima pozornost ne samo nogometnog dijela publike. A ionako joj je publicitet bio jedina motivacija za to. Iako to nije željela priznati već se pravdala humanitarnim radom.

"Kao veliki nogometni fanatik, vrlo sam emotivno reagirala kad sam vidjela priču o Murtazu Ahmadiju. Zato sam odlučila pomoći kako god mogu pa da upozna našeg najvećeg nogometnog idola. Iako sam Brazilka nije mi problem ovako javno nositi nacionalni dres naših najvećih rivala", napisala je Cortez na svom Instagram profilu.

Spomenuti dječak je Afganistanac koji je dirnuo svijet igrajući nogomet u Messijevom dresu napravljenom od obične plastične vrećice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider