Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Počinje od svibnja

Alex Ferguson dobio novi posao: Oduševljen sam tom privilegijom!

Mjesto stalnog predavača Sir Alex dobio je na Visokoj poslovnoj školi Harvardskog sveučilišta u Bostonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predavački posao bivši će menadžer Manchester Uniteda započeti ovog proljeća, kada će, od sedmoga do 10. svibnja, predavati prvoj generaciji studenata, menadžera diljem svijeta koji su upisali program dodatne menadžerske izobrazbe.

Program nosi naziv "Poslovanje u industriji zabave, medija i sporta".

Profesorica na Visokoj poslovnoj školi bostonskog sveučilišta Anita Elberse dobila je 2012. godine jedinstvenu priliku istražiti upravljački pristup Alexa Fergusona. Svoj je znanstveni rad nazvala "Sir Alex Ferguson: Managing Manchester United". Od tog trenutka blisko je surađivala s najtrofejnijim trenerom u povijesti britanskog nogometa, koji je u 39 godina treniranja osvojio 49 trofeja. Njihova je suradnja završila objavom rada koji je propitivao metode uspjeha škotskog menadžera. Otad je Sir Alex sudjelovao na nekoliko radionica koje je profesorica Eberse organizirala svojim studentima.

''Oduševljen sam prilikom i privilegijom da pridonesem tako uglednom centru izvrsnosti. Vrijeme koje sam dosad proveo na Harvardu djelovalo je vrlo poticajno na mene. Radujem se razvijanju bliskih odnosa sa studentima, kolegama s fakulteta i ostalim prijateljima na Harvardu'', poručio je 72-godišnji Škot. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider