Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Dirljiva očeva objava

Preživjeli nogometaš se probudio iz kome: "Što se dogodilo?"

Samo su trojica brazilskih nogometaša preživjela prošlotjednu tragediju pada zrakoplova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od šestero preživjelih u padu aviona kojim je putovala momčad Chapeocensea je Alan Ruschel.

Ovaj 27-godišnji branič zapravo je igrač Internacionala na posudbi u Chapecoenseu, klubu kojemu je ova sezona bila najbolja u klupskoj povijesti.

Vrhunac je trebalo biti finale Copa Sudamericane, ali nakon velike tragedije koja je zadesila klub iz južnog Brazila, a na prijedlog Atletico Nacionala, CONMEBOL je odlučio Chapecoense proglasiti pobjednikom tog natjecanja.

Ruschel, koji se trenutno nalazi u bolnici u kolumbijskom gradu Rionegro, za ništa od toga ne zna jer se nesreće naprosto - ne sjeća.

"Kad sam došao k njemu, pitao me je što se dogodilo. Nakon toga sam ja njemu postavio pitanje "sjeća li se ičeg", a on mi je odgovorio "ne". Jedino što zna je da je trebao igrati utakmicu u Kolumbiji", ispričao je brazilskim medijima njegov otac, presretan zbog toga kako teče oporavak njegova sina.

Preživjelom nogometašu još uvijek ne žele reći da je ostao bez gotovo svih suigrača.

"On sad već može jesti i disati bez pomoći raznih naprava, a napokon može i govoriti. Vrlo sam sretan", poručio je Ruschelov otac i zahvalio se svima:

"Pokazao sam mu video kojeg mu je poslala obitelj i to ga je razveselilo. Moram zahvaliti Bogu za sve što nam je dao, a hvala i svim ljudima na molitvama, vaša podrška daje nam veliku snagu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider