Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'pošalji mu video'

Sprdao Messija nakon što je Ronaldo zabio jedanaesterac: 'Pošalji mu video'

Zanimljivu reakciju imao je urednik AS-a nakon što je Ronaldo zabio prvi udarac s bijele točke u raspucavanju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometna reprezentacija Portugala izbacila je Poljsku u četvrtfinalu Europskog prvenstva u Francuskoj boljim izvođenjem jedanaesteraca (5:3). Regularni dio susreta završio je rezultatom 1:1, a potom je Portugal pogodio svih pet svojim udaraca s bijele točke, dok su poljski nogometaši promašili jedan svoj.

Nakon utakmice netko je iz sportske redakcije madridskog AS-a objavio video poznatog španjolskog novinara Tomasa Roncera, inače urednika spomenutog medija, kako proživljava izvođenje jedanaesterca Cristiana Ronalda. Osim što je bio jako nervozan hoće li zabiti, Roncero je imao vrlo zanimljivu reakciju nakon što je Portugalac bez ikakvih problema zatresao mrežu:

"Tako je! Pošalji Messiju video kako se izvode penali", rekao je španjolski novinar slaveći prvi pogođeni jedanaesterac.

Podsjetimo, bila je to sprdnja s najboljim nogometašem današnjice koji je promašio možda i krucijalni jedanaesterac u finalu Copa Americe u kojem je Argentina lošijim izvođenjem penala poražena od Čilea drugu godinu zaredom. Messi je još jednom ostao bez trofeja, a njegov veliki promašaj jedanaesterca obišao je svijet.

Razlog zbog kojeg bi ovaj jedanaesterac mogao biti vrlo važan je taj što je Ronaldo i dalje ostao u trci za velikim trofejem s reprezentacijom, a ukoliko ga osvoji imat će nešto što Messi nikada neće imati. Naime, Argentinac nikada s reprezentacijom nije osvojio veliki naslov, uz to je poražen u posljednja tri finala važnih natjecanja (dvije Cope i Svjetsko prvenstvo), te je nakon posljednjeg poraza objavio odlazak u reprezentativnu mirovinu.

Kada bi uzeo naslov s Portugalom Cristiano Ronaldo bi nakon toga, gotovo sigurno, osvojio i Zlatnu loptu za koju se on i Messi 'tuku' posljednjih osam godina. Argentinac trenutno vodi s 5-3.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider