Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
CR7

Taj dobri dečko Ronaldo: Pogledajte kako je istrpio gnjavažu sakupljača lopti

Premda ga pojedini često optužuju da je bahat i samodopadan, Portugalac je i u srijedu dokazao da je u njemu puno ljubavi i razumijevanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Maltretirati igrače koju minutu uoči velike utakmice, kakvom je definitivno polufinale Eura, i nije odveć mudra ideja. To su trenuci kada se igrači koncentriraju, vrše posljednje dogovore, pa u tim situacijama od njih ne treba očekivati da će biti raspoloženi za ispunjavanje tuđih želja.

Ipak, Portugalac Cristiano Ronaldo je i u srijedu uoči dvoboja s Walesom pokazao da i nije baš tako bahat i samodopadan kao što ga pojedini optužuju.

Baš naprotiv, iako ga je već debelo tresla shvatljiva nerzvoza, svejedno je pronašao dovoljno razumijevanja i ljubavi za one koji ga smatraju svojim životnim idolom.

Ronaldo je najprije odvojio trenutak i fotografirao se s jednim od sakupljača lopti (pogledajte u videu koliko je to tom dečku značilo), a potom se i od srca nasmijao kada je vidio da se jedan njegov kolega odlučio slikati s portugalskom reprezentacijom.

Obojicu je mladića zagrlio, ali unatoč tome što je još jedanput ispao veličina i izvan utakmice, organizatori Eura ipak ne bi smjeli dopuštati takve ispade. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider