Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lijepa gesta

Šuker pripremio poklon za ozlijeđenog redara i poručio: To nisu hrvatski navijači

Hrvatski nogometni savez (HNS) poklonit će dres s potpisima svih reprezentativaca Abdelu Issaouiju, redaru koji je lakše ozlijeđen pirotehničkom napravom na susretu Hrvatska - Češka u 2. kolu skupine D Eura 2016.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svi reprezentativci potpisali su se na dres koji će biti dostavljen redaru, lakše ozlijeđenom prilikom incidenta kojeg su izazvali hrvatski huligani na utakmici protiv Češke.

"Izuzetno nam je žao što je došlo do takve situacije te se i ovim putem ispričavamo gospodinu Issaouiju zbog ponašanja huligana koji nisu navijači hrvatske reprezentacije. Ovaj dres ne predstavlja takve, on predstavlja Hrvatsku, našu sjajnu reprezentaciju i naš nogomet pa vjerujem da će g. Issaouiju dres biti lijepa uspomena na ovaj Euro, a ne na nesretni incident", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Podsjetimo, hrvatski navijači su na utakmici protiv Češke u Saint Etienneu bacali baklje na teren i u 86. minuti kratko prekinuli susret. Pri tom je topovski udar eksplodirao u blizini nesretnog Issaouija koji je čistio baklje s travnjaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider