Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dosadna utakmica

Strani mediji o ispadanju Hrvatske: 'Nestala im je forma'; 'Hrvati zaboravili zasjati'

Hrvatska reprezentacija je nakon grupne faze Eura slovila za jednog od glavnih favorita, no sve nade su se rasplinule nakon 120 minuta s Portugalom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugal je uspio zaustaviti Hrvatsku. U teškoj utakmici, u kojoj nakon 90 minuta nije bilo udarca u okvir vratiju, moćna hrvatska vezna linija nije previše došla do izražaja. Iako su momci dali sve od sebe, portugalski izbornik povukao je bolje poteze s klupe i time u produžetku prelomio utakmicu.

Evo kako su strani mediji popratili poraz i ispadanje hrvatske reprezentacije, a koju su svi silno hvalili uoči osmine finala.

''Protiv Portugala im je nestala forma. Modrić i Rakitić su se borili za posjed lopte, a dotad najubojitiji Perišić impresionirao je jedino sa svojom frizurom'', navodi engleski BBC, koji je za igrača utakmice proglasio Domagoja Vidu.

Njemački Bild, pak, donosi naslov 'Portugal šokirao favoriziranu Hrvatsku u osmini finala'. Dalje u tekstu se navodi kako umjesto hvaljenih Hrvata sada Portugal ima povijesnu priliku na Europskom prvenstvu, unatoč tome što u 90 minuta još nikoga nije pobijedio.

''Hrvatska je bila jedna od najatraktivnijih momčadi u prvom krugu, za razliku od Portugala, koji je imao najveću zvijezdu turnira. No, Hrvati su zaboravili zasjati'', stoji u francuskom L'Equipeu, koji je utakmicu ocijenio dosadnom.

Jeste li zadovoljni nastupom Hrvatske na Euru?

Ukupno glasova:

Raspored, rezultati i tablice

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider