Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrijeme je za Vrsaljka

VIDEO Čačić će ga probati nagovoriti, ali Srna se neće predomisliti

Iz kampa u kojem je hrvatska reprezentacija boravila na Euru u Dnevnik Nove TV po posljednji put se javio Stipe Sladoljev.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hotel je hrvatska nogometna reprezentacija napustila oko 17:00 i Deauville se sad vraća u svakodnevnu rutinu pariške rivijere.

Vidjeti naše igrače na dolasku u zračnu luku nije bio baš najveseliji prizor, dali su sve od sebe, imali najviše moguće ambicije, a završili su na plasmanu od devetog do 16. mjesta. Nije bilo onih osmijeha ni gotovo djetinjeg veselja koje ih je pratilo sve ovo vrijeme u Francuskoj.

Čačićev obračun sa svima

Nekoliko sati ranije svoju posljednju press konferenciju u Francuskoj održao je izbornik Ante Čačić i to je bilo jedno posebno iskustvo.

Na jedno najobičnije moguće pitanje o njegovim mogućim pogreškama uslijedila je prava izbornikova tirada u kojoj se obračunavao s huliganima, medijima, prozivao je ministre unutarnjih poslova Orepića i Ostojića, na rubu suza nije uspio zadržati onaj svoj stoički gard koji ga je krasio svo ovo vrijeme otkako je izbornik reprezentacije.

Vrijeme je za Vrsaljka

Između ostalog, Čačić je komentirao i oproštaj Darija Srne. Prema njegovim riječima to još nije gotova priča te će kapetan i izbornik imat će još nekoliko razgovora tijekom ljeta, prije početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Moj dojam je da Srna neće promijeniti svoju odluku, on sad ima 34 godine, kad bude Svjetsko prvenstvo imat će 36. S druge strane, 10 godina mlađi Šime Vrsaljko nalazi se zaista u savršenoj fazi svoje karijere da preuzme tu poziciju desnog beka koju je godinama igrao Srna.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider