Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pozlatile mu se riječi

Neutralni navijači su svoje rekli: 'Bolji ste od Portugala. Vidimo se u polufinalu'

Nevjerojatni optimizam vlada u francuskom gradiću Lensu uoči velikog ogleda Hrvatske i Portugala...

Navijači se u francuskom gradiću Lensu polako okupljaju uoči sutrašnje utakmice Hrvatske i Portugala u osmini finala Europskog prvenstva. Hrvatski navijači vrlo su optimistični, a nerede, od kojih se strahovalo nakon sramote iz Saint-Ettienea, nitko više ni ne spominje. Doduše, postoje informacije da se priprema novi pokušaj prekida utakmice, tako da će redarstvene snage ponovno biti na maksimalnom oprezu.

Lens, koji ima manje stanovnika od kapaciteta stadiona, ukrašen je hrvatskim i portugalskim obilježjima. U grad je dan prije utakmice stigao i vjerni navijač Nikola, koji je bio na sve tri utakmice u skupini, no za ovu još nije nabavio ulaznicu. Nada se da će u konačnici ipak uspjeti.

Navijači na koje je naišla ekipa Nove TV i portala GOL.hr bili su jako optimistični, te predviđaju prolazak naše reprezentacije u četvrtfinale.

Raspored, rezultati i tablice

Ulaznica, zbog velikog interesa za ovu utakmicu, praktički više nema, no navijači vjeruju da će biti onih koji će htjeti prodati svoju ulaznicu i ponešto zaraditi. Irci na koje je naletio reporter Nove TV Stipe Sladoljev već imaju nekoliko na prodaju.

"Kupili smo ulaznice za Lens nadajući se da će Irska igrati ovdje. Sada ih želimo prodati Hrvatima ili Portugalcima", kaže irski navijač.

Hrvatski navijači koji su pratili reprezentaciju još u Francuskoj 1998. godine kada je pala svjetska bronca pamte to prvenstvo kao daleko kvalitetnije.

"Bila je bolja organizacija, bolja ekipa nego danas. I jeftinije. Manje osiguranja, ali zbog sve što se danas događa u svijetu mi tu ne možemo ništa napraviti", kaže Neno kojem je Euro u Francuskoj osmo veliko natjecanje koje pohodi.

U Lensu je naša ekipa naišla i na Belgijance koji su također krivo mislili.

"Bolji ste od Portugala. Hrvatska i Belgija igrat će vjerojatno u polufinalu", zaključio je belgijski navijač.

Pozlatile mu se riječi...

Ivica Medo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider