Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Riječ kapetana

Emotivna poruka Srne navijačima: Nitko nikoga ne voli kao vi nas i mi vas!

"Neopisivo Vam hvala na svoj ovoj silnoj ljubavi bez koje ne bi imao snage proći kroz najteže razdoblje svog života", napisao je između ostaloga kapetan reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Darijo Srna, kapetan hrvatske reprezentacije, obratio se u utorak ujutro na svom profilu na Instagramu navijačima i zahvalio im na podršci.

Podsjetimo, Srna je nesporedno nakon utakmice protiv Turske doznao da mu je umro otac Uzeir, no uz svoje je suigrače ponovo već bio protiv Češke.

O Srninim suzama uz Lijepu našu pričao cijeli svijet

Uoči Eura je najavio i da će se oprostiti od reprezentacije, međutim Ante Čačić je na to odgovorio da mu neće dopustiti odlazak iz nacionalnog dresa dok je on izbornik.

Pročitajte u nastavku što je Srna napisao:  

"Dragi hrvatski navijači, neopisivo Vam hvala na svoj ovoj silnoj ljubavi bez koje ne bi imao snage proći kroz najteže razdoblje svog života. Nikada vam to neću zaboraviti.

Hvala svakom pojedinačno na svakoj poruci podrške, svakom poviku, svakom pljesku, svakom uzdahu...

Kada bi se barem mjerili navijači, bili bi prvaci svijeta! Nitko nikoga ne voli kao što vi volite nas i kao što mi volimo vas! I oprostite nam za svu onu tugu i suze na kraju, vjerujte, željeli smo to jednako kao i vi!

Hrvatska - zauvijek!"

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider