Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
123. reprezentacija svijeta

VIDEO Španjolska se osramotila pred odlazak na Euro

Neočekivani udarac zadobila je Španjolska pred odlazak u Francusku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolska nogometna reprezentacija, s kojom će u skupini D na Europskom prvenstvu zaigrati Hrvatska, osramotila se u posljednjoj provjeri pred odlazak u Francusku. 'Furija' je u kombiniranom sastavu izgubila kod kuće od Gruzije s minimalnih 1:0. Tornike Okriashvili bio je jedini strijelac na utakmici u 40. minuti nakon velike pogreške španjolskog veznog reda i loše reakcije Davida de Gee na golu.

Španjolci su odigrali tri prijateljske utakmice u sklopu priprema za Euro, a susret protiv Gruzije bila je njihova najlošija partija. Bila je to "tiki-taka" u prvoj brzini, potpuno bezopasna i jalova. U prethodne dvije prijateljske utakmice Španjolci su upisali pobjede.

Golmanija

Prvo su 29. svibnja slavili protiv BiH sa 3-1, a dvostruki strijelac u toj utakmici bio je napadač Celte Nolito. U drugom susretu, 1. lipnja u Salzburgu, Španjolska je pobijedila Južnu Koreju sa 6-1, a po dva pogotka postigli su Nolito i "topnik" Juventusa Alvaro Morata.

Španjolska će biti treći protivnik Hrvatskoj (21. lipnja) u skupini D na EP-u. U našoj skupini su još Turska i Češka.

Španjolska je igrala u sastavu: De Gea - Juanfran (Bellerin), Pique, Ramos (San Jose), Alba - Busquets (Pedro), Lucas Vazquez (David Silva), Fabregas (Iniesta), Alcantara (Koke), Nolito - Aduriz

Legendarnih11
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider