Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sjetimo se legendi

Legendarnih 11: Izaberite svoju legendarnu momčad Hrvatske

GOL.hr uoči Europskog nogometnog prvenstva krenuo je s aplikacijom kojom se prisjećamo legendi hrvatske reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kroz aplikaciju Legendarnih 11 GOL.hr je za čitatelje pripremio jedno zanimljivo podsjećanje na neka druga vremena - odaberite svoju momčad sastavljenu od nogometaša koji više nisu aktivni u reprezentaciji.

Hrvatska nogometna reprezentacija u Francuskoj igra svoje peto Europsko prvenstvo. Dva puta su naši nogometaši igrači u četvrtfinalu, 1996. i 2008. godine, a nadamo se (najmanje) istom uspjehu i na predstojećem Euru. Bit će to ukupno deveto veliko natjecanje naše reprezentacije u zadnjih 20 godina, od 11 koliko ih je u tom razdoblju bilo. U tih 20-ak godina hrvatski je dres obuklo na stotine igrača, no neki su ipak činili okosnicu raznih generacija. 

Ponudili smo vam nekoliko formacija, od Ćirine ili Kranjčarove 3-5-2 pa do Bilićeve 4-4-2 ili popularne 4-2-3-1. Nakon što odaberete formaciju na terenu, popunite pozicije u svojoj idealnoj momčadi nekadašnjih reprezentativaca.

Popunjavanjem svih pozicija kreirat ćete svojih Legendarnih 11 koje možete podijeliti na Facebooku i izazvati prijatelje da vam suprotstave svoju viziju idealne jedanaestorice legendi naše reprezentacije.

Kreiranjem svoje idealne momčadi također sudjelujete u kreiranju zajedničke legendarne momčadi jer se glasovi svih čitatelja zbrajaju. Vaše uvrštavanje igrača u legendarnu momčad tom igraču donosi jedan bod, a na kraju ćemo prema ukupnom broju bodova vidjeti tko je svevremenska legendarna momčad u izboru čitatelja GOL.hr-a

Legendarnih 11 aplikacija dostupna je i putem vaših mobilnih uređaja. Prisjetite se legendi Vatrenih i krenite u slaganje vaše idealne momčadi!

Legendarnih11

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider