Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
više od 300 navijača

VIDEO Skoro kao kod kuće: Modrić dočekan kao najveća zvijezda

Nakon što se u popodnevnim satima smjestila reprezentacija Hrvatske odradila je i prvi trening u Deauvilleu...

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening u Francuskoj nakon što je nešto prije 13 sati stigla u Hotel du Golf Barriere u Deauvilleu, gdje će boraviti za vrijeme Eura. Trening je trajao oko sat vremena.

"Došlo je preko 300 navijača pogledati trening. Naravno nije bilo kao na pripremama u Sv. Martinu na Muri ili u Rovinju, ali došlo je puno obitelji s djecom koja su nakon treninga dobila i pokoji autogram od igrača", rekao je u javljanju uživo za Novu TV Stipe Sladoljev.

"Prvi trening bio je protokolarni dio, tako nam je otkrio izbornik Ante Čačić, koji također kaže da od sutra (srijeda) kreće onaj pravi posao. Treba naglasiti da je Luka Modrić dobio najveći pljesak i da je dočekan poput velike nogometne zvijezde".

"Osiguranje je bilo na visini. Svi su morali biti pregledani, svaki detalj odjeće, obuće ili torbice morao je proći kroz kontrolu, tako da možemo reći da se organizator zaista trudi da se prije svega igrači, a potom i svi zainteresirani za utakmice, osjećaju u potpunosti sigurno", kaže Stipe Sladoljev.

Ivica Medo

Prvu utakmicu u Francuskoj Hrvatska prema rasporedu Eura igra za pet dana protiv Turske.

"Ante Čačić od srijede će krenuti pripremati momčad za najvažniju utakmicu na turniru, jer ta prva uvijek zna biti nekako najvažnija. Hrvatska bi se trebala na pravi način suprotstaviti ekipi Turske koja je na papiru ipak slabija od naše".

"Igrači će sada otići natrag u hotel koji je udaljen svega par kilometara od stadiona na kojem su trenirali. Recimo i za kraj da je danas stigla informacija kako je najmlađi i najtalentiraniji turski nogometaš Emre Mor (18) potpisao danas petogodišnji ugovor s Borussijom Dortmund".

"Turska sprema 'izbaciti' novu veliku zvijezdu, a što Hrvatska sprema za njih to ćemo vidjeti za pet dana na Parku prinčeva gdje se igra utakmica", završio je svoje javljanje iz Francuske Stipe Sladoljev.

Luka Modrić i Ivan Rakitić također su bili vrlo traženi sugovornici. Obojica su se složila u jednoj stvari, a ta je da im je dosta treninga i razgovora i da jedva čekaju da krenu ozbiljne stvari.

Golmanija

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider