Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'nema opuštanja'

Perišić nakon 'bijega' od Italije: Mogu biti sretni što ne igraju s nama

Ivan Perišić proglašen je za najboljeg igrača utakmice u kojoj je Hrvatska s 2:1 pobijedila Španjolsku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon Luke Modrića i Ivana Rakitića nagradu za igrača utakmice dobio je i Ivan Perišić koji je bio najbolji pojedinac utakmice Hrvatska - Španjolska u Bordeauxu.

Protiv aktualnog prvaka Europe odigrao je sjajno. 'Biciklima' je izluđivao Španjolce, asistirao je za prvi gol Nikoli Kaliniću, te postigao pobjednički pogodak u 87. minuti.

"Hvala Uefi na nagradi," kazao je Perišić dodavši: "Ova večer je posebna. Odigrali smo odličnu utakmicu i na koncu osvojili prvo mjesto u skupini. Međutim, ovo je tek početak. Moramo ostati koncentrirani, nastaviti se boriti i samo tako možemo nadmašiti broncu iz Francuske 1998." kazao je Perišić koji je pobjedu proslavio sa svojim sinom u rukama.

Hrvatskoj se ovom pobjedom otvorio ždrijeb, no Perišić se nije želio zaletavati velikim najavama.

"Ždrijeb se otvorio, no neće biti lako niti protiv jednog suparnika. Svaka momčad koja stigne do osmine finala ima kvalitetu. Sada se ne smijemo opustiti," poručio je krilni igrač Intera.

Talijanske novinare je zanimalo zašto je Perišić kao igrač Intera 'pobjegao' od Italije u osmini finala.

"Italija može biti sretna što neće igrati protiv hrvatske reprezentacije u osmini finala," kazao je hrvatski majstor sa smiješkom.

Da Perišić nije postigao pogodak Hrvatska bi bila druga išla bi u osminu finala na Italiju. Ovako Španjolska ide na Talijane...

Raspored, rezultati i tablice

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider