Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
'Ponosni smo'

Subašić i Pjaca utučeni: Bili smo puno bolji, ne znamo što reći...

Hrvatski reprezentativci teško su tražili riječi nakon ispadanja s Eura...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tijekom čitavih 120 minuta drame s Portugalom Danijel Subašić nije imao previše posla. Portugalci su bili indisponirani i bez pravih napadačkih akcija, a pogotku Quaresme prethodila je Subašićeva obrana Ronaldova udarca nakon kojeg se lopta nesretno odbila u smjeru portugalskog nogometaša koji nije imao težak posao.

"Mislim da smo bili puno bolji, ali što je tu je, to je nogomet. Nismo iskoristili naše prilike i dobili smo gol. Ponosni smo na sebe jer smo vratili ove ljude tu s našom igrom", izjavio je poslije utakmice za HRT Subašić koji je na pitanje što nosi budućnost dodao:

"Ne znam što možemo očekivati, trebamo raditi i opet se plasirati na neko veliko natjecanje."

Pjaca: Dominirali smo cijelu utakmicu

U 110. minuti je u igru ušao Marko Pjaca i reagirao vrlo dobro. Imao je nekoliko lijepih driblinga i prava je šteta što ga izbornik Čačić nije ranije uveo.

"Cijelu utakmicu smo dominirali i primili nesretan gol. Jednostavno smo svi trenutno tužni, nema se što previše pametno za reći. Do kraja smo imali lijepu podršku navijača, hvala im na tome, žao mi je što i zbog njih nismo uspjeli proći."

Jeste li zadovoljni nastupom Hrvatske na Euru?

Ukupno glasova:

Raspored, rezultati i tablice

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider